Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Καμιά δίωξη στους 4 του Βελβεντού!

Η ιδεολογική ηγεμονία του αντιεξουσιαστικού/αναρχικού χώρου, είναι πλέον γεγονός! Ακόμα και ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Μανούρας, αναφωνεί: "Ζήτω η Αναρχία!".... Έτσι είναι! Η κοινωνία δεν στρέφεται απλά στην Αριστερά αλλά οργανώνεται πλέον μαζικά σε αναρχικές συλλογικότητες και είναι έτοιμη να αρπάξει τα καλάσνικοφ και να αρχίσει τις ληστείες τραπεζών!! Ο ξυλοδαρμός των τεσσάρων αγωνιστών από τους μπάτσους έγινε επειδή τους ανάγκασαν να τους συλλάβουν!!!



Δεν πρέπει ποτέ εξάλλου να ξεχνάμε ότι και ο μπάτσ.... ο αστυνομικός είναι παιδί συνήθως φτωχομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, γνήσιο τέκνο του εργαζόμενου λαού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι περισσότεροι από δαύτους μένουν σε Κερατσίνια και Περιστέρια και όχι σε βιλάρες στα Βόρεια Προάστια όπως οι συλληφθέντες που δεν είχαν τι να κάνουν και το έριξαν στο αναίμακτο και άσφαιρο αντάρτικο πόλεως και χωριού (που στα διάλα είν' το Βελβεντό;;;)
Γιαυτό το λόγο τα κόμματα της Αριστεράς ο ΣυΡιζΑ με τη σ. Δούρου (...ε, κόρη μπάτσ... αστυνομικού είναι, τί περιμένατε; Εδώ ξέχασε και νερά, ξέχασε και χαστούκια...) και τη Λιάνα του ΚΚΕ, είναι μπροστάρηδες των αγώνων των μπάτσ.... αστυνομικών για το δικαίωμα να κρατούν όπλα, να τα χρησιμοποιούν κατά πως τους σκάζει ο πάτος τους και να παίρνουν περισσότερα φράγκα ώστε να ξυλοφορτώνουν και περισσότερο όσους και αν αντισταθούν...


Δεν υπάρχουν σχόλια: